Tim profésional

30 taun pangalaman dina téhnologi Pergaulan
  • about us

tentang Kami

wilujeng sumping

Shandong Macpex Mesin Equipment Co., Ltd.Established in 2010. Nyaéta produsén profésional produk mesin beton.Dina widang campuran beton boga pangalaman euyeub, tim profésional, rojongan teknis alus teuing.Kami nawiskeun rangkeian produk lengkep tina mixer beton aci kembar, mixer beton planet, pabrik batching stasioner, pabrik batching mobile sareng pabrik campuran mortir garing sareng anu sanésna.

maca deui
+86 15192791573